Pour yeast, sugar into a container and pour 100 ml of warm water. Cover with a lid and wait for the dough to rise.
В емкость всыпьте дрожжи, сахар и налейте 100 мл теплой воды. Накройте крышкой и дождитесь, когда опара поднимется.
Pour salt, sugar and dough into the water. Add flour and mix vigorously. Knead a soft dough that sticks a little to your hands and place in a warm place for 2 hours. Finely chop the greens and mix with the minced meat.
В воду насыпьте соль, сахар и опару. Добавьте муку и интенсивно перемешайте. Замесите мягкое тесто, немного прилипающее к рукам, и поставьте в теплое место на 2 часа. Зелень мелко нарежьте и перемешайте с фаршем.
When the dough has risen, divide it into three parts. Roll out each ball, lay out the filling and gather towards the center of the edge.
Когда тесто поднимется, разделите его на три части. Каждый шар раскатайте, выложите начинку и соберите к центру края.
Line a baking sheet with baking paper, turn the cake over and place on the baking sheet. Make a small hole in the center of the pie. Bake each pie at 180°C for approximately 20-25 minutes.
Застелите противень бумагой для запекания, переверните пирог и выложите на противень. Сделайте в центре пирога небольшое отверстие. Выпекайте каждый пирог при температуре 180 °C примерно 20-25 минут.
Before serving, sprinkle the classic Ossetian pie with dill.
Перед подачей посыпьте классический осетинский пирог укропом.