First boil the frozen chanterelles in salted water for 20 minutes and place in a sieve. Raw mushrooms just need to be washed, peeled and soaked in cold water for 2 hours.
Замороженные лисички предварительно отварите в соленой воде в течение 20 минут и откиньте на сито. Сырые грибы достаточно помыть, почистить и вымочить в холодной воде в течение 2 часов.
Finely chop the onion and fry until transparent. Add the prepared mushrooms and simmer, stirring well, in a frying pan for 20-30 minutes.
Лук мелко нарежьте и обжарьте до прозрачности. Добавьте подготовленные грибы и тушите, хорошо помешивая, на сковороде 20-30 минут.
Grate the hard cheese on a coarse grater. Sprinkle cheese over mushrooms and onions. Fry until the cheese melts.
Твердый сыр натрите на крупной терке. Посыпьте сыром грибы и лук. Жарьте, пока сыр не расплавится.
Serve chanterelles with cheese in tartlets as a separate dish or with a side dish, garnished with a sprig of herbs.
Лисички с сыром подавайте в тарталетках как самостоятельное блюдо или с гарниром, украсив веточкой зелени.