First boil the frozen chanterelles in salted water for 20 minutes, then place in a sieve to drain.
Замороженные лисички предварительно отварите в соленой воде в течение 20 минут, потом откиньте на сито, чтобы стекла вода.
Cut the chicken into cubes and the onion into half rings. Fry in a frying pan greased with vegetable oil, first the chicken pieces, then the mushrooms separately, then the onions separately.
Куриное мясо нарежьте кубиками, лук – полукольцами. Поджарьте на сковороде, смазанной растительным маслом, сначала кусочки курицы, потом отдельно грибы, затем отдельно лук.
Do not remove the onion from the pan, add fried pieces of chicken and chanterelle to it, simmer for 15 minutes under the lid, stirring occasionally. Add sour cream, mix well and simmer in a frying pan without a lid for another 5-7 minutes.
Лук со сковороды не снимайте, добавьте к нему поджаренные кусочки курицы и лисички, тушите в течение 15 минут под крышкой, периодически помешивая. Добавьте сметану, хорошо перемешайте и тушите на сковороде без крышки еще 5-7 минут.
Serve the chanterelles with chicken hot, or with a side dish such as vegetable salad or mashed potatoes.
Подавайте лисички с курицей в горячем виде, можно с гарниром, например, овощным салатом или картофельным пюре.