Boil the buckwheat. Cut the peppers and onions into pieces, grate the carrots on a coarse grater, cut the tomatoes into 8 pieces.
Гречку отварите. Перец и лук нарежьте кусочками, морковь натрите на крупной терке, помидоры разрежьте на 8 частей.
Fry the onion in a frying pan, add carrots. Then add pepper. Wash the drumsticks, remove the skin if necessary, add salt and add a mixture of herbs, stir. Place the drumsticks in the pan.
В сковороде обжарьте лук, добавьте морковь. Затем добавьте перец. Голени помойте, при необходимости снимите кожицу, посолите и добавьте смесь трав, перемешайте. Положите голени в сковороду.
Add water to about halfway up the drumsticks and simmer for 30 minutes. Then add the tomatoes and simmer for about 10 minutes.
Добавьте воды примерно до середины голеней, тушите 30 минут. Затем положите помидоры и тушите еще около 10 минут.
Serve buckwheat with chicken drumsticks along with a light vegetable salad, with your favorite pickles and garlic croutons.
Подавайте гречку с куриными голенями вместе с легким салатом из овощей, с любимыми соленьями и чесночными гренками.