Cook buckwheat according to package instructions. Finely chop the mushrooms and onions.
Сварите гречку по инструкции на упаковке. Мелко нарежьте грибы и лук.
Fry the onion in a frying pan until translucent, add the mushrooms and simmer with the lid closed for 15 minutes, stirring occasionally. When the liquid from the mushrooms has boiled away, add salt, add cream and simmer for 5 minutes, stirring, without covering the pan with a lid.
Лук обжарьте в сковороде до прозрачности, добавьте грибы и тушите с закрытой крышкой 15 минут, периодически помешивая. Когда выкипит жидкость от грибов, посолите, добавьте сливки и тушите 5 минут, помешивая, при этом сковороду крышкой не накрывайте.
Divide the finished mass into two parts, puree one part with a blender, add to the buckwheat and mix.
Готовую массу разделите на две части, одну часть пробейте блендером, добавьте в гречку и перемешайте.
Place the buckwheat on a plate. Top with the remaining creamy mushroom sauce.
Выложите гречку в тарелку. Сверху добавьте оставшийся сливочно-грибной соус.