First, peel the vegetables.
Для начала очистите овощи.
Finely chop the onion, grate the carrots, heat a frying pan with olive oil, add the vegetables and fry until soft.
Лук мелко нарежьте, морковь натрите на терке, разогрейте сковороду с оливковым маслом, выложите овощи и обжарьте до мягкости.
Rinse the chicken hearts, place in a frying pan with the fried vegetables, fry over medium heat, stirring, for 5 minutes, then cover with a lid and simmer in their own juices over low heat for about 30-35 minutes.
Куриные сердечки промойте, выложите в сковороду к обжаренным овощам, обжарьте на среднем огне, помешивая, минут 5, затем накройте крышкой и тушите в собственном соку на слабом огне около 30-35 минут.
Place the buckwheat in a sieve and rinse under running cold water.
Гречку откиньте на сито и промойте под проточной холодной водой.
Place buckwheat in a frying pan, add salt and your favorite spices. Pour boiling water over it, cover with a lid and cook the buckwheat with chicken hearts in a frying pan over low heat for 25 minutes.
Выложите гречневую крупу в сковороду, посолите, добавьте любимые специи. Залейте крутым кипятком, накройте крышкой и готовьте гречку с куриными сердечками на сковороде на слабом огне минут 25.
A few minutes before readiness, add the greens.
За несколько минут до готовности добавить зелень.