Boil buckwheat in salted water and wait until it cools.
Гречку отварите в подсоленной воде и подождите пока она остынет.
Add eggs to the cooled buckwheat (at the rate of 1 egg per 100-130 g of boiled buckwheat), mix everything thoroughly and place in a greased baking dish.
В остывшую гречку добавьте яйца (из расчета 1 яйцо на 100-130 г отваренной гречки), все тщательно перемешайте и выложите в смазанную маслом форму для запекания.
Grate the cheese on a coarse grater, mix half of the grated cheese with sour cream, spread the resulting mass over the buckwheat, cover the buckwheat with the remaining cheese and place in a preheated oven for 20-30 minutes.
Натрите сыр на крупной терке, половину натертого сыра перемешайте со сметаной, получившуюся массу распределите по гречке, оставшимся сыром покройте сверху гречку и отправьте в разогретую духовку на 20-30 минут.
Serve buckwheat with fresh vegetables.
Подавайте гречку со свежими овощами.