Pre-soften the butter and mix with sugar.
Предварительно размягчите сливочное масло и смешайте с сахаром.
Add eggs to butter and sugar and beat until smooth. Sift flour into the dough and mix thoroughly. The dough should be like medium thick sour cream. To prevent waffles from sticking to the waffle iron, add 1 tbsp. sunflower oil. Turn on the waffle iron, grease the surface with sunflower or olive oil and heat well. Pour about 2 tablespoons onto the bottom surface. test. Close the waffle iron by pressing the handle for a couple of seconds, then you can release it. One waffle is baked in approximately 30 seconds to 2 minutes, depending on the power of the appliance.
К маслу с сахаром добавьте яйца и взбейте до однородной консистенции. Просейте в тесто муку и тщательно перемешайте. Тесто должно быть как средней густоты сметана. Чтобы вафли не прилипали к вафельнице, добавьте 1 ст.л. подсолнечного масла. Включите вафельницу, смажьте поверхность подсолнечным, либо оливковым маслом и хорошо разогрейте. Налейте на нижнюю поверхность около 2 ст.л. теста. Закройте вафельницу, прижимая за ручку на пару секунд, потом можно отпускать. Одна вафля выпекается примерно от 30 секунд до 2 минут в зависимости от мощности прибора.
Open the waffle iron slightly. Use a spatula to lift the waffle and place it on a flat surface. It is necessary to roll the waffles as quickly as possible, as they harden quickly. Hold the tube a little so that it does not unwind. Repeat the same steps with the remaining dough.
Приоткройте вафельницу. Подденьте вафлю лопаткой и переложите на плоскую поверхность. Необходимо как можно быстрее скрутить вафли, так как они быстро застывают. Немного придержите трубочку, чтобы она не раскрутилась. Повторите те же шаги с оставшимся тестом.
Serve the waffle rolls with a glass of milk or a cup of cocoa.
Подайте вафельные трубочки со стаканом молока или чашкой какао.