To prepare the sponge cake, separate the yolks from the whites.
Для приготовления бисквита отделите желтки от белков.
Beat the yolks with half of all the sugar. Beat the whites with the rest of the sugar and vanilla. Add all the flour and half the whites to the yolks. Stir with a spoon. Next, add the remaining whites and mix gently.
Взбейте желтки с половиной всего сахара. Взбейте белки с остальным сахаром и ванилином. К желткам добавьте всю муку и половину белков. Ложкой размешайте. Далее добавьте оставшиеся белки и аккуратно перемешайте.
Place the mixture on parchment and level it out. Place in the oven preheated to 180 degrees for 10 minutes. Roll the finished hot biscuit into a roll and let cool.
На пергамент выложите массу, выровняйте. Отправьте в духовку, разогретую до 180 градусов на 10 минут. Готовый горячий бисквит сверните в рулет, дайте остыть.
To prepare the cream, take cottage cheese and jam, mix and beat with a mixer for 1 minute. The cream is ready. Grease the biscuit with cream. Wrap the roll in parchment and place in the refrigerator for 1 hour.
Для приготовления крема возьмите творог и варенье, смешайте и взбейте миксером 1 минуту. Крем готов. Смажьте бисквит кремом. Заверните рулет в пергамент и поместите в холодильник на 1 час.
Serve on a beautiful platter and decorate the sponge cake with jam with lemon slices or berries.
Подавайте на красивом блюде и украсьте бисквит с вареньем ломтиками лимона, либо ягодами.