Check all the necessary ingredients, prepare the work surface, peel the vegetables, boil the water for the pasta
Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность, почистите овощи, поставьте кипятиться воду для макарон
Finely chop the onion.
Мелко порежьте лук.
Grate the cheese.
Потрите сыр на терке.
Cut the sausages into slices.
Порежьте сосиски кружочками.
Fry the onion for 2-3 minutes.
Обжарьте лук в течение 2-3 минут.
Add the sausages to the onions and fry for another 2-3 minutes.
Добавьте к луку сосиски и обжаривайте еще 2-3 минуты.
Add tomato paste, half a glass of warm boiled water, salt and pepper to taste to the sausages.
Добавьте к сосискам томатную пасту, полстакана теплой кипяченой воды, соль и перец по вкусу.
Add garlic and bay leaf to the sauce.
Добавьте в соус чеснок и лавровый лист.
Place pasta in boiling salted water.
Высыпьте макароны в кипящую подсоленную воду.
Cook pasta until al dente according to package directions.
Отварите макароны до состояния аль-денте, следуя указаниям на упаковке.
Drain the pasta in a colander.
Откиньте макароны на дуршлаг.
Transfer the pasta to a deep bowl.
Переложите макароны в глубокую миску.
Sprinkle macaroni with grated cheese.
Посыпьте макароны тертым сыром.
Add sauce to pasta and stir.
Добавьте к макаронам соус и перемешайте.
Before serving, sprinkle pasta with sauce with grated cheese and herbs.
Перед подачей посыпьте макароны с соусом тертым сыром и зеленью.