Rinse the mushrooms well several times and peel.
Грибы хорошо промойте несколько раз и очистите.
Cut the onion into half rings and simmer in a heated frying pan. Slice the mushrooms and add to the onion, simmer for 10-15 minutes.
Лук нарежьте полукольцами и отправьте томиться на разогретую сковородку. Нарежьте грибы и положите к луку, тушите 10-15 минут.
Mix sour cream with cream. When the vegetables are cooked, pour in the sauce, add salt and spices, and simmer for 5 minutes.
Смешайте сметану со сливками. Когда овощи протомились, влейте соус, посолите и добавьте специи, тушите 5 минут.
Grate the cheese, add to the pan and stir. Simmer for another 1-2 minutes.
Натрите сыр, добавьте в сковородку и перемешайте. Потушите еще 1-2 минуты.
Serve the dish garnished with sprigs of fresh herbs and slices of toasted black bread.
Подавайте блюдо, украсив веточной свежей зелени и с ломтиками поджаренного черного хлеба.