Rinse the herbs, garlic, lime, and peel the carrots thoroughly under running water. Prepare your work area and place all the ingredients for the dish on it.
Хорошенько промойте под струей воды зелень, чеснок, лайм, морковь почистите. Подготовьте рабочее место и разложите на нем все продукты для блюда.
Cut the carrots and celery into thin strips. Sprinkle with vinegar, season with salt to taste and leave for 30 minutes. Dry with a paper towel.
Морковь и сельдерей нарежьте тонкой соломкой. Сбрызните уксусом, приправьте солью по вкусу и оставьте на 30 минут. Промокните бумажным полотенцем.
Thinly slice the onion, mix with carrots, celery and bean sprouts and herbs.
Тонко нарежьте лук, смешайте с морковью, сельдереем и ростками фасоли и травами.
Prepare the dressing: grind the garlic, chili and sugar in a mortar. Add lime juice, fish sauce and 2 tbsp. water.
Приготовьте заправку: разотрите в ступке чеснок с чили и сахаром. Добавьте туда сок лайма, рыбный соус и 2 ст.л. воды.
Divide the vegetable mixture among the leaves and drizzle a teaspoon of dressing over each roll. Place the roll on a plate with the remaining dressing. Ready.
Разложите овощную смесь по листьям, полейте каждый ролл чайной ложкой заправки. Выложите ролл на блюдо с оставшейся заправкой. Готово.