Prepare and place all the necessary products on the work surface. Rinse the meat under running water.
Подготовьте и выложите на рабочую поверхность все нужные продукты. Промойте мясо под проточной водой.
In a dry frying pan, fry the ginger and shallots, skin and skin on, until the shells are black. Set the onion and ginger aside and let cool slightly. Brush off excess black. Cut the onion and ginger pulp into large pieces.
На сухой сковороде обжарьте имбирь и лук шалот в кожуре и шелухе до черного состояния оболочки. Отложите лук и имбирь в сторону, дайте немного остыть. Почистите от излишков черного. Мякоть лука и имбиря порежьте на крупные куски.
After breaking the cinnamon, toast the spices in a dry frying pan until aroma appears.
Предварительно поломав корицу, тостируйте специи на сухой сковороде до появления аромата.
Place beef bones, salt, beef brisket, Thai fish sauce and sugar in a large saucepan. Fill with cold water. Bring to a boil and remove to low heat. Cook the broth for at least 3 hours.
В большую кастрюлю положите говяжьи кости, соль, говяжью грудинку, тайский рыбный соус и сахар. Залейте холодной водой. Доведите до кипения и уберите на медленный огонь. Бульон варите как минимум 3 часа.
Two hours after starting to prepare the broth, remove the brisket and cut it into thin slices 3 mm thick. Cut the beef tenderloin into thin 3 mm pieces.
Через два часа после начала готовки бульона, вытащите грудинку и нарежьте ее на тонкие слайсы толщиной 3 мм. Говяжью вырезку нарежьте на тонкие брусочки 3 мм.
Boil the noodles in boiling salted water until tender.
Лапшу отварите в кипящей подсоленной воде до готовности.
Strain the broth and adjust to taste. It should be very hot. Place the boiled rice noodles in a plate and place the slices of brisket on top of each other in a fan pattern. On the other side, place raw meat on top of each other.
Процедите бульон и доведите по вкусу. Он должен быть очень горячим. Отварную рисовую лапшу положите в тарелку и уложите сверху слайсы грудинки друг на друга веером. В другой стороне уложить друг на друга сырое мясо.
Pour hot broth until the meat is completely covered. Sprinkle with green onions and freshly ground pepper. Add a branch of cilantro. Sprinkle sliced chili peppers on top. And add some lime juice. Beef pho soup is ready!
Залейте горячим бульоном так, чтобы полностью покрыло мясо. Посыпьте зеленым луком и свежемолотым перцем. Положите ветку кинзы. Посыпьте сверху нарезанным кольцами перцем чили. И добавьте немного сока лайма. Суп фо с говядиной готов!