Rinse fruits, vegetables and herbs thoroughly. Measure out everything you need for cooking.
Хорошенько промойте фрукты, овощи и зелень. Отмерьте все нужное для приготовления.
Peel the shrimp from the intestinal vein. Mix shrimp, eggs, starch and all other ingredients and leave to marinate for 30-120 minutes.
Очистите креветки от кишечной вены. Смешайте креветки, яйца, крахмал и все остальные ингредиенты и оставьте мариноваться на 30-120 минут.
After marinating, deep fry the shrimp until golden brown. Remove to a napkin to remove excess fat.
После маринования обжарьте креветки во фритюре до золотистой корочки. Снимите на салфетку для удаления лишнего жира.
Peel and pit the apple and avocado and chop as finely as desired. Beat with a blender along with sour cream until a soft creamy texture is obtained.
Яблоко и авокадо очистите от косточек и кожуры, нарежьте произвольно мелко. Взбейте блендером вместе со сметаной до получения мягкой кремовой текстуры.
Boil quinoa in water until tender. Cut the red onion into small cubes. Chop the tomatoes coarsely.
Киноа отварите в воде до готовности. Красный лук нарежьте мелким кубиком. Томаты нарежьте крупно.
Chop some of the greens, leave the other part for decoration. Mix vegetable oil with chopped herbs, red onion, garlic juice and lemon zest to make a dressing. Stir quinoa into dressing.
Часть зелени измельчите, другую часть оставьте на декор. Смешайте растительное масло с нарезанной зеленью, красным луком, чесноком соком и цедрой лимона для приготовления заправки. Вмешайте в заправку киноа.
Place apple and avocado cream, quinoa in a deep plate, and fried shrimp and tomatoes on top and sides. Use sorrel (or spinach) and remaining herb sprouts for garnish.
В глубокую тарелку выложите крем из яблока и авокадо, киноа, а сверху и по бокам — жареные креветки и томаты. Для украшения используйте щавель (или шпинат) и оставшиеся ростки зелени.