Take out and conveniently arrange everything you need for cooking.
Достаньте и удобно расположите все нужное для приготовления.
Cut the cheese puck into equal 8 triangles. Place the cheese on parchment paper and put it in the freezer for 10-15 minutes. During this time, prepare everything for breading.
Шайбу сыра нарежьте на равные 8 треугольников. Выложите сыр на пергамент и уберите в морозилку на 10-15 минут. За это время подготовьте всё для панирования.
Beat the egg until smooth, distribute the breading into two bowls. Dip frozen cheese into flour and shake off excess. Next, dip the cheese in the egg, then in the first breaded bowl, then again in the egg, then again in the breading. After this, the cheese should be deep-fried.
Яйцо взбейте до однородной текстуры, панировку распределите в две пиалки. Подмороженный сыр обмакните в муку и стряхните излишки. Далее сыр обмакните в яйцо, затем в первую пиалку с панировкой, затем снова в яйцо, затем снова в панировку. После этого сыр следует обжарить во фритюре.
Heat the oil to 180 degrees and, using a slotted spoon or tongs, lower the cheese into the deep fryer. Fry the cheese until golden brown.
Прогрейте масло до 180 граудсов и при помощи шумовки или щипцов опустите сыр во фритюр. Обжаривайте сыр до образования золотистой корочки.
Remove the cheese to a napkin to remove excess oil.
Снимите сыр на салфетку, чтобы убрать излишки масла.
Serve with any berry accompaniment, including fried berries.
Подавайте к столу с любым ягодным аккомпанементом, том числе и с жареными ягодами.