Prepare your work surface. Place all the necessary products within easy reach.
Подготовьте рабочую поверхность. Расположите все нужные продукты в удобной доступности.
Cooking pulled pork. Mix spices, salt and sugar until smooth. Stir dry mixture into olive oil. Cover the spatula completely with the mixture.
Готовим рваную свинину. Смешайте специи, соль и сахар до однородной текстуры. Вмешайте сухую смесь в оливковое масло. Покройте лопатку смесью полностью.
Place the spatula in a ceramic baking dish and bake it at 230 degrees in convection mode for 14-16 minutes. Remove the spatula and turn it over so the toasted side is facing down. Add apple juice, apple cider vinegar and a head of garlic.
Выложите лопатку в керамическую форму для запекания и запекайте ее при 230 градусах в режиме конвекции 14-16 минут. Достаньте лопатку и переверните ее поджареной стороной вниз. Добавьте яблочный сок, яблочный уксус и головку чеснока.
Cover tightly with foil and place in the oven. Cook at 150 degrees in top and bottom heat mode for 3-3.5 hours. After baking, remove the pork from the oven and check the softness of the fibers. If they fall apart when pulled with tongs, cover with foil and let stand at room temperature until almost cool.
Плотно закройте фольгой и уберите в духовку. Готовьте при 150 градусах в режиме верхнего и нижнего жара 3-3.5 часа. После запекания достаньте свинину из духовки, проверьте мягкость волокон. Если они распадаются при оттягивании щипцами, то накройте фольгой и дайте постоять при комнатной температуре почти до остывания.
Drain all the resulting juice from the container, remove part of the fat. Evaporate the resulting juice by 30% and mix with BBQ sauce and grain mustard. Using forks or your hands, separate the pork into fibers and season with the prepared sauce.
Слейте весь получившейся сок с емкости, снимите частично жир. Выпарите получившийся сок на 30% и смешайте с соусом BBQ и зерновой горчицей. Вилками или руками разберите мякоть свинины на волокна и заправьте готовым соусом.
Prepare fluffy goat cream. Beat goat cheese and cream cheese with a mixer. then drive all the other components into them. Fill the cornet with the mixture for serving.
Приготовьте воздушный козий крем. Взбейте миксером козий сыр и творожный сыр. затем вбейте к ним все остальные компоненты. Заполните массой корнетик для сервировки.
Place the ciabatta bread slices in the oven and bake until golden brown.
Положите ломтики хлеба чиабатта в духовку и доведите до появления золотистой корочки.
Toast the bruschetta, brush it with the prepared goat cream, then top it with the pulled pork fibers. Add a little more goat cream on top and garnish with sprigs of herbs. Bon appetit!
Поджаренные брускетты, смажьте их готовым козьим кремом, затем выложите сверху волокна рваной свинины. Добавтие поверх еще немного козьего кремя и уркасьте веточками зелени. Приятного аппетита!