Wash the strawberries well, remove the stems from the berries, let dry and cut into slices. Sift the flour or loosen it with a whisk. Remove the butter from the refrigerator until it becomes soft. Turn the oven to 180 degrees and prepare a silicone or springform cake pan.
Клубнику хорошо помойте, снимите с ягод плодоножки, дайте высохнуть и нарежьте на дольки. Муку просейте или разрыхлите венчиком. Сливочное масло достаньте из холодильника, чтобы оно стало мягким. Включите духовку на 180 градусов и приготовьте силиконовую или разъемную форму для пирога.
Prepare shortbread dough. Place soft butter in a deep container, add sugar and stir well. Separately, beat the egg and mix with butter and sugar. Add flour, baking powder and knead the dough with your hands until it becomes soft but does not stick to your hands. Cover the dough with a towel or film and refrigerate for 30 minutes.
Приготовьте песочное тесто. Мягкое масло поместите в глубокую емкость, всыпьте сахар и хорошо размешайте. Отдельно взбейте яйцо и смешайте с маслом и сахаром. Добавьте муку, разрыхлитель и вымесите тесто руками, чтобы оно стало мягким, но не прилипало к рукам. Закройте тесто полотенцем или пленкой и поставьте в холодильник на 30 минут.
Make the curd filling. Place cottage cheese in a blender bowl, add sour cream, sugar, starch, egg. Stir all ingredients until smooth.
Сделайте творожную начинку. В чашу блендера поместите творог, добавьте сметану, сахар, крахмал, яйцо. Все ингредиенты размешайте до однородной консистенции.
Form a curd pie with strawberries. Remove the dough from the refrigerator. Grease a baking dish with oil and place the shortbread dough in it. Distribute evenly and form small sides. Pour in the curd mixture and smooth it out. Then place the strawberries in random order.
Сформируйте творожный пирог с клубникой. Тесто достаньте из холодильника. Форму для запекания смажьте маслом и выложите в него песочное тесто. Равномерно распределите и сформируйте небольшие бортики. Залейте творожную массу и разровняйте. Затем поместите клубнику в произвольном порядке.
Bake a pie. Place the pie in an oven preheated to 180 degrees. Bake for 40 minutes until done. The sand base should brown and the curd mass should set. Cool the finished curd-strawberry pie and place it in the refrigerator for 30-40 minutes to cool completely.
Испеките пирог. Поставьте пирог в разогретую до 180 градусов духовку. Выпекайте в течение 40 минут до готовности. Песочная основа должна подрумяниться, а творожная масса схватиться. Готовый творожно-клубничный пирог остудите и поставьте в холодильник на 30-40 минут для полного охлаждения.
Cut the pie with cottage cheese and strawberries into portions and serve, topped with condensed milk.
Разрежьте пирог с творогом и клубникой на порционные кусочки и подавайте, полив сгущенным молоком.