Preheat the oven to 180°C. This is important because eclairs do not rise well in a cold oven.
Поставьте духовку на разогрев до 180 °С. Это важно, так как в холодной духовке эклеры плохо поднимаются.
Prepare the dough. Bring water to a boil in a saucepan, add salt and oil. Wait until the butter is completely melted, remove from heat and add flour. Knead the dough, let it cool slightly. Add one egg at a time to the dough, stirring constantly. The number of eggs depends on their size. The dough should be soft, but should hold its shape.
Приготовьте тесто. Воду доведите до кипения в кастрюле, добавьте соль и масло. Дождитесь, пока масло полностью растопится, снимите с огня и добавьте муку. Замесите тесто, дайте ему немного остыть. Добавляйте в тесто по одному яйцу, постоянно перемешивая. Количество яиц зависит от их величины. Тесто должно получиться мягким, но должно держать форму.
Place the eclairs on a baking sheet using a pastry bag. Bake in the oven at 180°C for 30 minutes.
Отсадите эклеры на противень с помощью кондитерского мешка. Выпекайте в духовке при температуре 180 °С в течение 30 минут.
Prepare the cream. Using a mixer, whip the cream, beat the cheese and powdered sugar separately. Combine together, continuing to beat until smooth. Cut the finished eclairs in half, fill with a layer of cream and close.
Приготовьте крем. С помощью миксера взбейте сливки, отдельно взбейте сыр с сахарной пудрой. Соедините вместе, продолжая взбивать до однородной массы Готовые эклеры разрежьте пополам, наполните слоем крема и закройте.
Decorate the eclairs as you wish with cream, chocolate, glaze or sprinkle with powdered sugar.
Украсьте эклеры по своему желанию кремом, шоколадом, глазурью или посыпьте сахарной пудрой.