Wash and peel the vegetables. Cut the onions and carrots into medium-sized cubes. Wash the liver, peel off the films and cut into small pieces.
Помойте и почистите овощи. Порежьте лук и морковь кубиками среднего размера. Печень помойте, очистите от пленок и нарежьте некрупными кусочками.
Place the vegetables in a frying pan with vegetable oil and fry over low heat for 5 minutes. Add the prepared liver to the vegetables and simmer for 5 minutes, stirring constantly so that the liver is evenly fried. Add spices: salt, pepper, dried dill and parsley.
Овощи выложите на сковороду с растительным маслом и обжарьте на небольшом огне в течение 5 минут. Выложите к овощам подготовленную печень и притушите 5 минут, постоянно перемешивая, чтобы печень равномерно обжарилась. Добавьте специи: соль, перец, сушеный укроп и петрушку.
Add washed buckwheat. Pour hot water into the pan, add bay leaf. Cover with a lid and simmer over low heat until the liquid has completely evaporated.
Добавьте промытую гречку. Влейте в сковороду горячую воду, добавьте лавровый лист. Накройте крышкой и тушите на небольшом огне до полного выкипания жидкости.
Serve buckwheat with beef liver as a separate dish with seasonal vegetables; use dill or parsley for decoration.
Подавайте гречку с говяжьей печенью как самостоятельное блюдо с сезонными овощами, для украшения используйте зелень укропа или петрушки.