Wash and peel the vegetables. Cut the onion into large cubes, carrots into large strips. Wash the meat and cut into medium-sized pieces.
Помойте и почистите овощи. Нарежьте лук крупными кубиками, морковь – крупной соломкой. Помойте мясо и нарежьте на кусочки среднего размера.
Place the pieces of meat in a well-heated frying pan and fry for 10 minutes.
Выложите кусочки мяса в хорошо разогретую сковороду, обжаривайте 10 минут.
Place the onions and carrots in the frying pan with the meat and simmer over medium heat for about 5 minutes until soft. Add tomato paste, salt, pepper and simmer everything together for another 5 minutes. Pour in water and bring to a boil.
В сковороду с мясом выложите лук с морковью и тушите на среднем огне около 5 минут до мягкости. Добавьте томатную пасту, соль, перец и потушите все вместе еще 5 минут. Влейте воду и доведите до кипения.
Remove the pan from the heat. Transfer its contents to a baking dish. Rinse the buckwheat with water and place it in a baking dish on top of the meat and vegetables. Fill with cold water. Cover the pan with foil. Bake in the oven at 200°C for 50 minutes. Leave the pan in the switched off oven for another 30 minutes.
Снимите сковороду с огня. Переложите ее содержимое в форму для запекания. Гречку промойте водой и переложите в форму для запекания поверх мяса с овощами. Залейте холодной водой. Форму накройте фольгой. Запекайте в духовке при температуре 200 °C в течение 50 минут. Оставьте форму в выключенной духовке еще на 30 минут.
Serve baked buckwheat with meat as an independent dish with seasonal vegetables or pickles.
Подавайте запеченную гречку с мясом в качестве самостоятельного блюда с сезонными овощами или соленьями.