Boil the chicken fillet. Boil the eggs hard and peel them. Peel the onion.
Сварите куриное филе. Отварите яйца вкрутую, очистите их от скорлупы. Очистите лук.
Cut the onion into half rings and the mushrooms into large pieces. Heat the oil in a frying pan, fry the onions and mushrooms in it.
Нарежьте лук полукольцами, а грибы на крупные куски. Разогрейте масло в сковороде, обжарьте в нем лук и грибы.
Cut the boiled chicken fillet into cubes. Finely chop the eggs. Combine fillet with mushrooms, eggs and nuts. Add salt to taste, add your favorite spices, season with mayonnaise and stir.
Отварное куриное филе нарежьте кубиками. Мелко нарежьте яйца. Соедините филе с грибами, яйцами и орехами. Посолите по вкусу, добавьте любимых специй, заправьте майонезом и перемешайте.
Serve the salad sprinkled with dill or parsley and green onions.
Подавайте салат, посыпав зеленью укропа или петрушки, а также зеленым луком.