Prepare a pastry bag and blender. Line a baking sheet with parchment paper and grease with vegetable oil.
Подготовьте кондитерский мешок, блендер. Застелите противень пергаментной бумагой и смажьте растительным маслом.
Mix milk and olive oil in a saucepan and place on fire. Add a little salt and bring to a boil. Add flour to the hot liquid and mix thoroughly. Then you need to boil the dough for about 3-4 minutes. Remove the dough from the stove, cool slightly and add eggs one at a time until you get the consistency of dough dripping from a spatula.
Смешайте в сотейнике молоко и оливковое масло, поставьте на огонь. Немного посолите и доведите до кипения. В горячую жидкость всыпьте муку и тщательно перемешайте. Затем нужно уваривать тесто около 3-4 минут. Снимите тесто с плиты, немого охладите и добавляйте яйца по одному, пока не получите консистенцию стекающего с лопатки теста.
Transfer the dough into a pastry bag and refrigerate for 30 minutes. After the dough has cooled, use a pastry bag to squeeze it onto a baking sheet in oblong, not very long strips.
Переложите тесто в кондитерский мешок и отправьте в холодильник на 30 минут. После того, как тесто охладилось, выдавите его с помощью кондитерского мешка на противень продолговатыми не очень длинными полосочками.
Place the eclairs in an oven preheated to 200 ℃ and immediately lower the temperature to 180 ℃. After 10 minutes, reduce the temperature to 140 ℃ and bake for another 40-60 minutes.
Отправьте эклеры в разогретую до 200 ℃ духовку и сразу понизьте температуру до 180 ℃. Через 10 минут убавьте температуру до 140 ℃ и выпекайте еще 40-60 минут.
For the cream, thoroughly mix the ricotta with orange juice and sugar in a blender.
Для крема тщательно смешайте в блендере рикотту с апельсиновым соком и сахаром.
After the eclairs have baked and cooled, cut them lengthwise and place the cream in the middle. Cover the eclairs with glaze: pour hot milk over the chocolate and stir until smooth.
После того, как эклеры испеклись и остыли, надрежьте их вдоль не до конца и выложите крем в серединку. Сверху покройте эклеры глазурью: шоколад залейте горячим молоком и перемешайте до однородности.
You can serve this dessert with hot tea, coffee or freshly squeezed juices.
Подавать этот десерт можно с горячим чаем, кофе или свежевыжатыми соками.