Wash the chanterelles to remove any small debris. Cut small mushrooms in half, large ones into 4-6 parts. Peel a medium sized onion. Grate the cheese on a fine grater. Rinse the parsley.
Лисички промойте от мелкого мусора. Мелкие грибы разрежьте пополам, крупные — на 4-6 частей. Очистите луковицу среднего размера. Сыр натрите на мелкой терке. Петрушку ополосните.
Cut the bacon into thin slices, and then cut the slices crosswise into thin strips 1.5-2 cm wide. Fry the bacon over medium heat until golden brown.
Нарежьте бекон тонкими ломтиками, а затем нарежьте ломтики поперек на тонкие полоски шириной 1,5-2 см. Обжарьте бекон на среднем огне до золотистой корочки.
Separately, fry the onion until golden brown, then add the chanterelles. Salt and pepper to taste. Fry over medium heat until the moisture has evaporated. Add cream and chopped parsley, simmer for 5 minutes.
Отдельно обжарьте лук до золотистого цвета, затем добавьте лисички. Посолите и поперчите по вкусу. Жарьте на среднем огне, пока не выпарится влага. Добавьте сливки и измельченную петрушку, тушите 5 минут.
Cook pasta according to package instructions. Add the prepared spaghetti to the creamed chanterelles and stir. Carefully place the resulting dish onto serving plates. Add bacon slices on top and sprinkle with grated cheese.
Отварите макароны согласно инструкции на упаковке. Добавьте готовые спагетти к лисичкам в сливках, перемешайте. Аккуратно выложите получившееся блюдо на порционные тарелки. Добавьте сверху ломтики бекона, присыпьте тертым сыром.
Serve hot, sprinkle with chopped pine nuts if desired.
Подавайте блюдо горячим, по желанию посыпьте измельченными кедровыми орешками.