Wash the mushrooms and dill. Peel the onion.
Грибы и укроп промойте. Луковицу очистите.
If the chanterelles are large, you can cut them into several pieces. Small ones can be left as is or cut in half. Fry the finely chopped onion for 2 minutes over high heat, then add the chanterelles and stir. Simmer for 5-8 minutes.
Если лисички попались крупные, можете разрезать на несколько частей. Мелкие можно оставить как есть или разрезать пополам. Нарезанный мелко лук обжарьте 2 минуты на сильном огне, затем добавьте лисички и перемешайте. Потушите 5-8 минут.
Pour cream over the mushrooms and sprinkle with chopped dill. Simmer for about 10 more minutes. Salt and pepper to taste. Cover with a lid and let it brew a little.
Залейте грибы сливками и посыпьте измельченным укропом. Потушите еще около 10 минут. Посолите, поперчите по вкусу. Накройте крышкой и дайте чуть-чуть настояться.
Sprinkle the chanterelles with grated Parmesan.
Посыпьте лисички тертым пармезаном.