Place the mushrooms in a saucepan with water and cook for 3-5 minutes, skimming off the foam during cooking. When the water boils, add a little salt. Rinse the mushrooms with water and let drain. Peel the onions and garlic. Grate the cheese. Chop the dill.
Засыпьте грибы в кастрюлю с водой и варите в течение 3-5 минут, снимайте пену во время варки. Когда закипит вода, добавьте немного соли. Промойте грибы водой и дайте стечь. Почистите лук и чеснок. Натрите сыр. Измельчите укроп.
Chop the onion into half rings. Finely chop the garlic or put it through a press.
Покрошите лук полукольцами. Мелко нарежьте чеснок или пропустите через пресс.
Pour the chanterelles into a heated frying pan and add water. After 15 minutes, when the moisture has evaporated, add the onion and fry in vegetable oil. Add salt and pepper to taste.
В разогретую сковороду высыпьте лисички и залейте водой. Через 15 минут, когда испарится влага, добавьте лук и обжарьте на растительном масле. Соль и перец добавьте по вкусу.
In a deep bowl, mix sour cream with finely chopped dill and garlic. Pour the sauce over the chanterelles, reduce the heat so that the sauce does not curdle. Simmer the contents of the pan for another 5-10 minutes.
В глубокой миске смешайте сметану с мелко нарезанным укропом и чесноком. Залейте соусом лисички, убавьте огонь, чтобы соус не свернулся. Содержимое сковородки потушите еще на протяжении 5-10 минут.
Add cheese to the dish and mix gently. Cook for another 1-2 minutes.
Добавьте в блюдо сыр и аккуратно перемешайте. Готовьте еще 1-2 минуты.
Chanterelles in sour cream sauce go perfectly with pasta or fried potatoes.
Лисички в сметанном соусе идеально сочетаются с макаронами или жареной картошкой.