Remove eggs and milk from the refrigerator in advance so that they come to room temperature.
Заранее достаньте из холодильника яйца и молоко, чтобы они стали комнатной температуры.
Place the oatmeal in a blender and stir into the flour. If you don't have a blender, you can use ready-made oatmeal.
Насыпьте овсяные хлопья в блендер и перемешайте в муку. Если отсутствует блендер, можете использовать готовую овсяную муку.
Add milk powder, protein, sugar as desired (milk powder replaces it, the waffles will turn out a little sweet). Next, add eggs, milk, baking powder and mix.
Добавьте сухое молоко, протеин, сахар по желанию (сухое молоко его заменяет, вафли получатся немного сладкими). Далее добавьте яйца, молоко, разрыхлитель и перемешайте.
The consistency of the dough should be similar to thick sour cream. Place it in the waffle iron and bake for about 3-5 minutes. When ready, remove the waffles and let them cool for a few minutes.
По консистенции тесто должно быть похожим на густую сметану. Выкладывайте его в вафельницу, и выпекайте около 3-5 минут. Когда будет готово - достаньте вафли и дайте им остыть в течение нескольких минут.
To make the waffles sweeter and tastier, you can add jam or fresh berries.
Чтобы вафли стали слаще и вкуснее, можете добавить джем или свежие ягоды.