Peel the banana. Prepare oatmeal and eggs.
Очистите банан от кожуры. Подготовьте овсяные хлопья и яйца.
Grind oatmeal in a blender or coffee grinder into flour. Add banana, eggs and sugar to the chopped oatmeal. Whisk everything thoroughly until it reaches the consistency of thick sour cream.
Измельчите овсяные хлопья в блендере или кофемолке в муку. К измельчённым овсяным хлопьям добавьте банан, яйца и сахар. Всё тщательно взбейте до консистенции густой сметаны.
Place the batter into a preheated waffle iron and bake for 4 minutes. Generally, waffles are ready to be removed once steam stops escaping from the waffle iron.
В разогретую вафельницу выложите тесто и выпекайте 4 минуты. Как правило, вафли считаются готовыми к изъятию после того, как пар перестает выходить из вафельницы.
Banana waffles are the perfect breakfast. And if you pour jam or jam on them, the taste will become even richer.
Вафли с бананом будут идеальным завтраком. А если полить их вареньем или джемом – вкус станет ещё насыщеннее.