Remove the chicken eggs from the refrigerator in advance so that by the time you start preparing the waffles, they will be at room temperature. Prepare all the necessary ingredients.
Заранее достаньте из холодильника куриные яйца, для того, чтобы к тому моменту, когда вы начнёте заниматься приготовлением вафель они стали комнатной температуры. Подготовьте все необходимые ингредиенты.
In a saucepan, beat chicken eggs with sugar with a mixer until light foam, for 2-3 minutes. Add yogurt to the egg mixture and beat again until smooth.
В сотейнике взбейте миксером куриные яйца с сахаром до легкой пены, в течении 2-3 минут. Добавьте к яичной массе йогурт и еще раз взбейте до однородной консистенции.
Add baking powder and some of the flour to the egg mixture. Stir and gradually add a little more flour, stirring until smooth. The dough should be thick like sour cream.
В яичную смесь всыпьте разрыхлитель и часть муки. Перемешайте и постепенно добавляйте ещё немного муки, перемешивая до однородной консистенции. Тесто должно быть густым как сметана.
Melt the butter and pour into the dough, mix well again. Preheat your waffle iron. Depending on the size of the waffle iron, pour the desired amount of batter into the waffle iron and bake for 3-6 minutes.
Растопите сливочное масло и влейте в тесто, еще раз хорошо перемешайте. Разогрейте вафельницу. В зависимости от размера вафельницы, выложите нужное количество теста в вафельницу и выпекайте 3-6 минут.
Delicate yogurt waffles can be served with fresh fruits or berries, honey or jam. An interesting option would be to serve warm waffles with a scoop of ice cream.
Нежные йогуртовые вафли можно подать со свежими фруктами или ягодами, медом или вареньем. Интересным вариантом будет подать теплые вафли с шариком мороженого.