Remove seeds from bell peppers and peel onions and carrots. Cut the peppers and onions into small cubes, and grate the carrots on a coarse grater. Rinse the buckwheat until the water is clear.
Очистите сладкий перец от семечек, почистите лук и морковь. Перец и лук нарежьте небольшими кубиками, а морковь натрите на крупной терке. Промойте гречку до прозрачной воды.
Add onion to the vegetable oil heated in a frying pan. Fry over low heat for 1 minute and add a pinch of sugar.
К разогретому на сковороде растительному маслу добавьте лук. Обжарьте на медленном огне в течение 1 минуты и добавьте щепотку сахара.
As soon as the onion changes color slightly, add the pepper along with the carrots.
Как только лук слегка поменяет цвет, добавьте перец вместе с морковью.
Simmer the vegetables for a few minutes and add the washed buckwheat to the frying pan. Make sure there is enough oil in the pan.
Потушите овощи несколько минут и добавьте промытую гречку в сковородку. Обратите внимание на то, чтобы в сковороде было достаточно масла.
When serving, buckwheat porridge can be sprinkled with aromatic herbs or cheese.
При подаче гречневую кашу можно посыпать ароматной зеленью или сыром.