Wash and peel the vegetables. Cut the potatoes into thin slices. Chop the onion. Open the can of fish and drain the excess liquid. Separate the yolk from the white.
Помойте и почистите овощи. Картофель нарежьте тонкими пластинками. Измельчите лук. Откройте банку с рыбой и слейте лишнюю жидкость. Отделите желток от белка.
Prepare the filling. Fry the onion in a frying pan with butter for 5-7 minutes until golden brown. Then mix it with the fish.
Приготовьте начинку. Лук обжарьте на сковороде с маслом 5-7 минут до золотистого цвета. Затем смешайте его с рыбой.
Form a pie. Roll half of the dough into a layer and place in the mold. Place half the potatoes on top and season with salt. Spread fish and onions in an even layer on top, and potatoes again on top. Roll out the other half of the dough thinner and cover the filling with it.
Сформируйте пирог. Половину теста раскатайте в пласт и положите в форму. Сверху разложите половину картофеля и посолите. Поверх распределите ровным слоем рыбу с луком, а поверх снова картофель. Вторую половину теста раскатайте более тонко и накройте ею начинку.
Prepare the pie. Preheat the oven to 220 degrees. Brush the top of the pie with sour cream and egg yolk, then place it in the oven for 40 minutes.
Приготовьте пирог. Разогрейте духовку до 220 градусов. Смажьте пирог сверху сметаной и яичным желтком, а затем отправьте его в духовку на 40 минут.
When serving, garnish the pie with dill or green onions.
При подаче украсьте пирог укропом или зеленым луком.