Pour the dried mushrooms with cold boiled water and leave for 2 hours. After this, drain the water and finely chop the mushrooms. Wash and peel the potatoes. Preheat the oven to 190 degrees. Grate the cheese on a coarse grater.
Сушеные грибы залейте холодной кипяченой водой и оставьте на 2 часа. После этого воду слейте, грибы мелко нарежьте. Картофель помойте и очистите. Разогрейте духовку до 190 градусов. Сыр натрите на крупной терке.
Prepare the dough. Sift the flour and pour into a bowl, add sugar and salt, mix. Add the package of yeast and mix with a mixer at low speed. While stirring, gradually pour 100 ml of milk into the flour. Knead the dough for several minutes. Then, without ceasing to knead, gradually pour in the vegetable oil. Knead the dough well. Transfer the smooth dough into a bowl, taking into account that the dough will increase in volume 4-5 times. Grease the bowl with oil first. Cover the bowl with cling film or a lid and leave for an hour and a half at room temperature.
Приготовьте тесто. Муку просейте и насыпьте в миску, добавьте сахар и соль, перемешайте. Всыпьте упаковку дрожжей и перемешайте миксером на маленькой скорости. Перемешивая, постепенно влейте в муку 100 мл молока. Вымешивайте тесто в течение нескольких минут. Затем, не переставая вымешивать, постепенно влейте растительное масло. Хорошо вымесите тесто. Гладкое тесто переложите в миску с учетом того, что тесто вырастет в объеме в 4-5 раз. Миску предварительно смажьте маслом. Накройте миску пищевой пленкой или крышкой и оставьте на час-полтора при комнатной температуре.
Start preparing the filling. Heat vegetable oil in a frying pan, add mushrooms, add salt and fry a little. Pour in 150 ml of milk, stir. As soon as the milk boils, reduce the heat, cover the pan with a lid and simmer for 25-30 minutes until the milk has completely evaporated. Place the potatoes in hot salted water and cook until tender. Drain the potatoes, mash them, add the remaining milk and butter. Mix mashed potatoes with mushrooms and grated cheese.
Приступите к приготовлению начинки. В сковороде разогрейте растительное масло, добавьте грибы, посолите и немного обжарьте. Влейте 150 мл молока, размешайте. Как только молоко закипит, уменьшите огонь, накройте сковороду крышкой и тушите 25-30 минут, пока молоко полностью не испарится. Картофель положите в горячую подсоленную воду и варите до готовности. Слейте воду с картофеля, разомните, добавьте оставшееся молоко и сливочное масло. Смешайте картофельное пюре с грибами и тертым сыром.
Roll out the dough. When the dough has risen, dust your hands with flour and turn the dough out onto the counter. Pre-lubricate the table with a thin layer of oil. Divide the dough into two unequal parts. Roll out most of the dough and place it on the bottom of the mold. Distribute the filling. Place a second layer of dough on top of the filling and bring the edges of the pie together. Beat the egg and brush the pie. Then put the pie in the oven and bake for about 30 minutes at 190 degrees.
Раскатайте тесто. Когда тесто подойдет, присыпьте руки мукой и переложите тесто на стол. Стол предварительно смажьте тонким слоем масла. Разделите тесто на две неравные части. Большую часть теста раскатайте и уложите на дно формы. Распределите начинку. На начинку уложите второй слой теста и соедините края пирога. Взбейте яйцо и смажьте пирог. Затем поставьте пирог в духовку и выпекайте примерно 30 минут при 190 градусах.
Grease the finished pie with a mixture of milk and butter. Cover the cake with a napkin and let it cool. Then cut the mushroom and potato pie into portions and serve.
Готовый пирог смажьте смесью молока и сливочного масла. Накройте пирог салфеткой и дайте ему остыть. После разрежьте пирог с грибами и картофелем на порционные кусочки и подайте к столу.