Brush and scrape the new potatoes. Peel, wash and chop the onions. Grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 180 degrees and prepare a mold with high sides. Grease the pan with butter or line with baking paper.
Вымойте щеткой и поскоблите молодой картофель. Репчатый лук почистите, помойте и нарежьте. Сыр натрите на мелкой терке. Духовку разогрейте до 180 градусов и приготовьте форму с высокими бортиками. Смажьте форму маслом или застелите бумагой для выпечки.
Process the ingredients for the filling. Place the frying pan on the fire, heat the vegetable oil in it and add the onion. Fry until golden brown and add ground beef to the pan. Add salt, pepper, stir and simmer until half cooked under the lid. While the minced meat is stewing, boil the potatoes. Drain the water and mash the cooked potatoes with a fork. Mix minced meat with potatoes.
Обработайте ингредиенты для начинки. Поставьте сковороду на огонь, разогрейте в ней растительное масло и выложите лук. Обжарьте до золотистого цвета и добавьте в сковороду говяжий фарш. Посолите, поперчите, перемешайте и потушите до полуготовности под крышкой. Пока тушится мясной фарш, отварите картофель. Слейте воду и разомните вилкой готовый картофель. Смешайте фарш с картофелем.
Make the jellied dough. Beat the eggs. In a separate bowl, combine mayonnaise, sour cream, and add beaten eggs. Stir and add flour in small portions. Knead the dough to the consistency of sour cream.
Сделайте заливное тесто. Взбейте яйца. В отдельной миске соедините майонез, сметану, добавьте взбитые яйца. Перемешайте и добавьте небольшими порциями муку. Замесите тесто до консистенции сметаны.
Form a jellied pie. Pour half the dough into the mold, spread the filling evenly on top, sprinkle with grated cheese and fill with the remaining dough.
Сформируйте заливной пирог. Вылейте в форму половину теста, поверх равномерно распределите начинку, посыпьте тертым сыром и залейте оставшимся тестом.
Bake a pie with potatoes and minced meat. Place the pie pan in a preheated oven for 50-60 minutes. Delicious potato pie is ready.
Испеките пирог с картофелем и фаршем. Поставьте форму с пирогом в заранее разогретую духовку на 50-60 минут. Вкусный картофельный пирог готов.
Cut the pie into portions and serve with a glass of tomato juice.
Нарежьте пирог на порционные кусочки и подавайте со стаканом томатного сока.