Prepare ingredients for stuffed champignons with chicken.
Подготовьте продукты для фаршированных шампиньонов с курицей.
Prepare the champignon filling. In a frying pan in oil over high heat, fry the chicken fillet for 10 minutes. Add mushroom stems and fry for another 5-7 minutes. Add sour cream, salt and pepper. Simmer over low heat for 5 minutes. Transfer the filling from the pan to another container and cool slightly. Add half the grated cheese and herbs. Stir.
Приготовьте начинку для шампиньонов. В сковороде в масле на сильном огне обжарьте куриное филе 10 минут. Добавьте ножки грибов, жарьте еще 5-7 минут. Добавьте сметану, соль и перец. Тушите на медленном огне 5 минут. Переложите начинку из сковороды в другую емкость, слегка остудите. Добавьте половину натертого сыра и зелень. Перемешайте.
Make stuffed champignons. Grease a baking dish with oil. Place the filling into each mushroom cap and sprinkle the remaining cheese on top. Bake the mushrooms in the oven for 15-20 minutes at 190 degrees.
Сделайте фаршированные шампиньоны. Смажьте форму для запекания маслом. В каждую шляпку гриба выложите начинку, посыпьте сверху оставшимся сыром. Запекайте грибы в духовке 15-20 минут при температуре 190 градусов.
Before serving, sprinkle the finished stuffed champignons with chicken on top with herbs.
Перед подачей готовые фаршированные шампиньоны с курицей посыпьте сверху зеленью.