Wash the greens, meat and vegetables well under water in advance, peel the bell peppers and remove the skins from the onions.
Заранее хорошо помойте под водой зелень, мясо и овощи, болгарский перец очистите от косточек, с лука снимите шелуху.
In a separate container, cut the following products into strips: onions and bell peppers; do the same with the pork.
В отдельную емкость нарежьте соломкой следующие продукты: лук и болгарский перец, таким же образом поступите и со свининой.
Add vegetable oil to a heated frying pan, add onion and bell pepper, sauté until golden brown for 2-3 minutes. Pour tomato juice over the vegetables and simmer for another 15 minutes, then transfer the vegetables to a separate bowl.
На разогретую сковороду добавьте растительное масло, выложите лук и болгарский перец пассируйте его до золотистого цвета 2-3 минуты. Залейте овощи томатным соком и тушите еще 15 минут, после переложите овощь в отдельную посуду.
Do not wash the pan, but pour out the oil and heat it. Place dried and cut into strips pork into a frying pan, add hot sauce and spices. Salt when the meat is browned. Add prepared vegetables to the meat and continue to simmer for another 15 minutes.
Сковороду не мойте, а вылейте масло и раскалите его. Высушенную и нарезанную полосками свинину, отправьте в сковороду, добавьте острый соус и специи. Солите, когда мясо будет румяным. В мясо добавьте готовые овощи и продолжайте тушить еще 15 минут.
When serving, separately serve pita bread or flatbreads, hot filling in a frying pan, sour cream and any sauce.
При подаче на стол отдельно подавайте лаваш или лепешки, горячую начинку в сковороде, сметану и любой соус.