Rinse the turkey fillet well and pat dry. This step must be completed to ensure that the turkey does not start to “shoot” in the pan. Peel the onion and rinse the bell pepper under running water.
Филе индейки хорошо промойте и промокните от воды. Этот шаг необходимо выполнить для того, чтобы индейка не начала "стрелять" на сковородке. Лук очистите от шелухи, болгарский перец тоже промойте под проточной водой.
Cut the turkey into thin slices, then add a little sunflower oil to a preheated frying pan and fry for 10 minutes.
Нарежьте индейку тонкими брусочками, после чего на разогретую сковороду добавьте немного подсолнечного масла и обжаривайте 10 минут.
In a separate container, cut the bell pepper and onion into strips. Add the chopped vegetables to the turkey, then fry over medium heat for another 10 minutes, stirring the dish every 5 minutes.
В отдельную емкость нарежьте болгарский перец и лук соломкой. Добавьте нарезанные овощи к индейке, после чего обжаривайте на среднем огне еще 10 минут, перемешивайте блюдо каждые 5 минут.
Add tomato sauce, salt and pepper to the fried meat and vegetables, simmer the dish under the lid for another 10 minutes, then place the meat and vegetables on a tortilla and serve.
В обжаренное мясо с овощами добавьте томатный соус, соль и перец, томите блюдо под крышкой еще 10 минут, после чего выложите ысо с овощами на тортилью и подавайте к столу.
Serve turkey tortilla as a separate dish, garnish with fresh herbs and cheese.
Подавайте тортилью с индейкой как отдельное блюдо, украсьте свежей зеленью и сыром.