Wash the vegetables, measure out the required amount of all ingredients, peel the onion.
Помойте овощи, отмерьте нужное количество всех ингредиентов, очистите лук от шелухи.
In a separate container, cut the onions and mushrooms into small cubes; to make the cheese melt faster, grate it on a coarse grater.
В отдельную емкость нарежьте мелкими кубиками лук и грибы, так же чтобы сыр плавился быстрее натрите его на крупной терке.
Pour vegetable oil into a heated frying pan, saute the onion until golden brown, add mushrooms to the onion, mix everything thoroughly, add salt and pepper, fry for 7-8 minutes.
На разогретую сковороду налейте растительное масло, пассеруйте лук до золотистого цвета, к луку добавьте грибы, все тщательно перемешайте, добавьте соль и перец, жарьте 7-8 минут.
Place the tortilla on a plate, place half the cheese on one half, onions and mushrooms on top, and cover with the remaining cheese. Fold in half and fry in a frying pan for 2-3 minutes on each side.
На тарелке разложите тортилью, на одну половину выложите половину сыра, поверх лук и грибы, засыпьте оставшимся сыром. Сложите по полам, прожарьте на сковороде 2-3 минуты с каждой стороны.
Before serving, you can cut the finished tortilla with mushrooms into halves and serve on plates, additionally garnish with fresh vegetables, herbs and sour cream and garlic sauce.
Перед подачей готовую тортилью с грибами можете разрезать по полам и подавать на тарелках, дополнительно украсьте свежими овощами, зеленью и сметанно-чесночным соусом.