Remove the cream from the refrigerator until it comes to room temperature. Peel the garlic and onion, remove the shells from the shrimp.
Достаньте сливки из холодильника чтобы они стали комнатной температуры. Почистите чеснок и лук от шкурки, креветки очистите от панцирей.
In a bowl, finely chop the onion and garlic, put butter in a preheated frying pan, add sunflower oil, then add onion and garlic, sauté until golden brown, then add shrimp and fry for 3-4 minutes. Add the cream to the shrimp and continue cooking for a few more minutes until the cream begins to thicken.
В посуду, мелко нарежьте лук и чеснок, в разогретую сковороду выложите сливочное масло, добавьте к нему подсолнечное, после чего выложите лук и чеснок, пассеруйте до золотистого цвета, затем добавьте креветки и обжаривайте 3-4 минуты. К креветкам добавьте сливки и продолжайте готовить еще несколько минут, пока сливки не начнут густеть.
Boil water in a saucepan and add ptitim in a ratio of 1:2, cook for 15 minutes. Add the finished ptitim to the frying pan with the shrimp, mix everything and cook for another 3 minutes.
В сотейнике закипятите воду и добавьте птитим в пропорции 1:2, варите 15 минут. Готовый птитим добавьте в сковороду к креветкам, все перемешайте и готовьте еще 3 минуты.
Serve on individual plates, garnishing the dish with herbs and a slice of lemon, you can add olives.
Подавайте на индивидуальных тарелках, украсив блюдо зеленью и долькой лимона, можете добавить оливки.