Peel the onions and garlic, wash the vegetables and chicken fillet under running water.
Очистите лук и чеснок от шелухи, помойте овощи и куриное филе под проточной водой.
Cut the onion, carrots, bell pepper, chicken fillet and garlic into cubes, cut the cherry tomatoes into halves.
Лук, морковь, болгарский перец, куриное филе и чеснок нарежьте на кубики, помидоры черри порежьте по полам.
Place onions and carrots in a preheated frying pan, fry until light golden brown, 2 minutes, then add chicken breast, bell pepper and garlic, fry for 10 minutes, stirring the dish every 3 minutes.
На разогретую сковороду выложите лук и морковь, обжарьте до легкого золотистого цвета, 2 минуты, после чего добавьте куриную грудку, болгарский перец и чеснок, обжаривайте 10 минут, необходимо перемешивать блюдо каждые 3 минуты.
Add cherry tomatoes and poultry to the frying, then fill everything with water and simmer for 15 minutes over low heat.
Добавьте к обжарке помидоры черри и птитим, после залейте все водой и тушите 15 минут на медленном огне.
The serving can be additionally decorated with fresh vegetables and herbs. Serve the finished dish on portioned plates.
Сервировку можно дополнительно украсить свежими овощами и зеленью. Подавайте готовое блюдо на порционных тарелках.