Rinse and dry the meat thoroughly, trim the veins. Wash all vegetables and herbs, peel the onions.
Тщательно промойте и обсушите мясо, обрежьте в нем прожилки. Помойте все овощи и зелень, очистите лук от шелухи.
In a separate container, cut the beef pulp into cubes, finely chop the onion, and cut the mushrooms into cubes. Pour oil into a heated frying pan and add meat, salt and pepper, simmer the beef in its own juices over low heat under a lid for 30 minutes, stir the meat every 5-7 minutes, if necessary, add a small amount of water.
В отдельную емкость нарежьте брусочками мякоть говядины, мелко порубите лук, грибы нарежьте кубиками. На разогретую сковороду налейте масло и выложите мясо, посолите и поперчите, потушите говядину в собственном соку на медленном огне под крышкой, 30 минут, перемешивайте мясо каждые 5-7 минут, если необходимо, то добавьте небольшое количество воды.
Add onions, mushrooms and butter to the beef, then fry the mixture for another 10-15 minutes, stirring every 4 minutes.
Добавьте к мясу говядины лук, грибы и сливочное масло, после чего обжаривайте смесь еще 10-15 минут, перемешивая каждые 4 минуты.
Cut the eggplant into slices, peel the bell peppers and cut into small cubes, cut the tomatoes into thin slices.
Баклажан нарежьте кружочками, болгарский перец очистите от косточек и нарежьте на маленькие кубики, томаты нарежьте на тонкие кружочки.
Place the eggplant in a heat-resistant baking dish, add salt, fry the meat and mushrooms on top, then add the bell peppers, and place the tomatoes in the final layer.
В жаропрочную форму для выпекания выложите баклажан, посолите, на него сверху мясную и грибную обжарку, после болгарский перец, финальным слоем уложите томаты.
Place the meat with vegetables and mushrooms in an oven preheated to 180 degrees for 30 minutes. Then remove the dish from the oven, sprinkle olive oil, sprinkle with grated cheese and herbs.
В разогретую до 180 градусов духовку поставьте мясо с овощами и грибами на 30 минут. После чего достаньте блюдо из духовки, сбрызните маслом оливы, посыпьте натертым сыром и зеленью.
Decorate the dish with herbs and fresh vegetables, serve directly in the baking dish, this will make the dish look more beautiful and complete.
Украсьте блюдо зеленью и свежими овощами, подавайте на стол прямо в форме для запекания, так блюдо будет выглядеть более красивым и завершенным.