Frozen fish must first be completely defrosted. This should be done in the refrigerator for 4 hours. Wash and dry the fish, cut into small cubes. Wash and peel the potatoes, also cut into cubes. Peel the onions. Wash and dry the dill. Finely chop the onion and dill. Heat the milk slightly to a temperature slightly above room temperature. Sift the flour through a fine sieve. Preheat the oven to 180 degrees and grease a baking dish with vegetable oil.
Замороженную рыбу сначала необходимо полностью разморозить. Делать это нужно в холодильнике в течение 4 часов. Рыбу промойте и обсушите, нарежьте мелкими кубиками. Картофель помойте и почистите, также нарежьте кубиками. Репчатый лук очистите от шелухи. Укроп помойте и обсушите. Лук и укроп мелко покрошите. Молоко немного нагрейте до температуры чуть выше комнатной. Муку просейте через мелкое сито. Разогрейте духовку до 180 градусов и смажьте форму для выпекания растительным маслом.
Let the dough rise. Add yeast and sugar to warm milk. Mix well and leave for 15 minutes. Add oil, salt. Stir again. Gradually add flour and knead the dough. Cover the dough with a towel and leave for 30 minutes.
Поставьте тесто подниматься. В теплое молоко добавьте дрожжи и сахар. Хорошо перемешайте, оставьте на 15 минут. Добавьте масло, соль. Еще раз перемешайте. Постепенно введите муку и вымесите тесто. Укройте тесто полотенцем и оставьте на 30 минут.
Combine filling ingredients. Mix fish, potatoes, onion, dill, fish seasoning and salt.
Объедините компоненты для начинки. Смешайте рыбу, картофель, лук, укроп, приправу для рыбы и соль.
Form a pie. Divide the dough into 2 parts so that one is slightly larger than the other. Roll out most of it into a layer 5 mm thick. Place the rolled out dough into the mold and form the sides. Place the filling. Roll out the second part of the dough. Place on top of the filling and seal the edges of the dough, tucking them in slightly. Cut a small hole in the center of the cake to allow steam to escape.
Сформируйте пирог. Тесто разделите на 2 части таким образом, чтобы одна была немного больше другой. Большую часть раскатайте в пласт толщиной 5 мм. Положите в форму раскатанное тесто, сформируйте бортики. Выложите начинку. Раскатайте вторую часть теста. Положите на начинку, залепите края теста, немного подвернув их. По центру пирога вырежьте небольшое отверстие для выхода пара.
Bake a fish and chip pie. Stir the egg in a cup and brush the pie with it using a brush. Sprinkle the pie with sesame seeds. Bake in an oven preheated to 180 degrees for 50 minutes.
Испеките рыбный пирог с картошкой. В чашке размешайте яйцо, с помощью кисточки смажьте им пирог. Посыпьте пирог семенами кунжута. Выпекайте в разогретой до 180 градусов духовке 50 минут.
Serve fish and chip pie with a glass of milk.
Подавайте рыбный пирог с картошкой со стаканом молока.