Prepare ingredients for shakshuka. Remove the skins from the garlic and onions. Wash the chili peppers and remove the seeds. Finely chop all vegetables. Grind the canned tomatoes until smooth.
Подготовьте продукты для шакшуки. С чеснока и лука снимите шелуху. Помойте перец чили, удалите семена. Мелко нарежьте все овощи. Консервированные помидоры измельчите (перетрите) до однородного состояния.
Prepare shakshuka. Place onion, garlic, chili pepper in a frying pan with olive oil. Add cumin and oregano. Fry for 7-10 minutes over medium heat until the onion becomes translucent.
Приготовьте шакшуку. Лук, чеснок, перец чили отправьте на сковороду с оливковым маслом. Добавьте зиру и орегано. Жарьте 7-10 минут на среднем огне, пока лук не станет прозрачным.
Add tomatoes. Place the tomatoes in the pan with the vegetables. Stir, fry for another 1-2 minutes. Add tomato juice to thin the sauce. Salt and pepper. Add parsley. Add eggs. Reduce heat to low. Cook for 2-3 minutes with the lid closed. The yolks should remain liquid and retain their shape.
Добавьте томаты. Выложите помидоры в сковороду к овощам. Перемешайте, жарьте еще 1-2 минуты. Влейте томатный сок, чтобы разбавить соус. Посолите, поперчите. Всыпьте петрушку. Добавьте яйца. Убавьте огонь до минимума. Готовьте 2-3 минуты под закрытой крышкой. Желтки должны остаться жидкими и сохранить форму.
Sprinkle shakshuka with cilantro and serve with bread.
Посыпьте шакшуку кинзой и подавайте к столу с хлебом.