Wash the eggs and separate the whites from the yolks. Cool the egg whites. Heat walnuts, almonds and hazelnuts in a frying pan for 25 minutes. Remove the butter from the refrigerator and leave to soften at room temperature. Line a baking tray with parchment paper.
Помойте яйца и отделите белки от желтков. Яичные белки охладите. Грецкие орехи, миндальные лепестки и фундук прокалите на сковородке в течение 25 минут. Сливочное масло достаньте из холодильника и оставьте размягчаться при комнатной температуре. Застелите противень для выпечки коржей пергаментной бумагой.
Make the crust dough. Grind the nuts in a blender or coffee grinder. Mix chopped nuts with cinnamon and powdered sugar. Beat 8 egg whites until stiff. Stirring gently with a spoon so that the whites do not settle, add the mixed dry ingredients.
Сделайте тесто для коржей. Орехи измельчите в блендере или кофемолке. Измельченные орехи смешайте с корицей и сахарной пудрой. 8 яичных белков взбейте в крепкую пену. Аккуратно перемешивая ложкой, чтобы белки не осели, добавьте смешанные сухие компоненты.
Prepare and bake the cakes. From a pastry bag, pipe 6 cakes with a diameter of 16 cm onto parchment. Sprinkle the cakes with powdered sugar and bake at 170° for 25 minutes. Separate the cakes from the parchment.
Подготовьте и испеките коржи. Из кондитерского мешка отсадите на пергамент 6 коржей диаметром 16 см. Присыпьте коржи сахарной пудрой и выпеките при 170° в течение 25 минут. Отделите коржи от пергамента.
Prepare the cream. Mix coconut and cow's milk with a mixer. Beat the third part of the volume alternately with sugar, 4 yolks and vanilla sugar until smooth. Bring the remaining milk to a boil over low heat. Pour in the egg mixture, stirring. Bring to a boil, remove from heat and cool in the refrigerator for 1 hour. Beat the butter with boiled condensed milk and mix with the cooled milk mixture. While stirring, add cherry vodka to the cream and beat until smooth. Refrigerate.
Приготовьте крем. Кокосовое и коровье молоко смешайте миксером. Третью часть объема взбейте поочередно с сахаром, 4 желтками и ванильным сахаром до однородности. Оставшееся молоко на слабом огне доведите до кипения. Влейте, помешивая, яичную смесь. Вскипятите, снимите с огня и охладите в холодильнике в течение 1 часа. Сливочное масло взбейте с вареной сгущенкой и смешайте с охлажденной молочной смесью. Помешивая, введите в крем вишневую водку и взбейте до однородности. Охладите.
Prepare the glaze. Melt white chocolate in a water bath, stir with cream until smooth. Melt the dark chocolate in a double boiler or microwave and pour it into a pastry bag.
Приготовьте глазурь. Растопите белый шоколад на водяной бане, перемешайте со сливками до однородности. Растопите темный шоколад на водяной бане или в микроволновке, налейте его в кондитерский мешок.
Assemble and decorate the cake. Spread each cake with cream. Cover the top cake with white icing and let set for about 2 minutes. Then, using dark chocolate, draw a spiral along the white surface of the cake from the center to the edge. Then, using a toothpick, also from the center to the edges of the cake, make a characteristic “cobweb” pattern. Grease the sides of the cake with cream, sprinkle with almond petals and refrigerate for 12 hours.
Соберите и украсьте торт. Каждый корж промажьте кремом. Верхний корж покройте белой глазурью и дайте застыть примерно 2 минуты. Затем темным шоколадом нарисуйте спираль по белой поверхности торта от центра к краю. После зубочисткой, также от центра к краям торта, сделайте характерный рисунок-"паутинку". Смажьте бока торта кремом, обсыпьте миндальными лепестками и поставьте в холодильник на 12 часов.
Place a piece of cake on a dessert plate and place 5 walnuts and 5 hazelnuts next to it.
На десертную тарелку положите кусок торта, рядом выложите 5 грецких орешков и 5 орешков фундука.