Conveniently arrange the necessary ingredients. Peel the onion, wash and cut into thin half rings. Remove the required amount of sauerkraut from the jar and squeeze out excess moisture. Open a can of green peas and drain the liquid. Wash the greens, dry and finely chop.
Удобно расположите необходимые ингредиенты. Очистите лук, помойте и нарежьте тонкими полукольцами. Достаньте нужное количество квашеной капусты из банки, отожмите от лишней влаги. Откройте банку зеленого горошка и слейте с него жидкость. Зелень помойте, обсушите и мелко нарежьте.
Combine the ingredients. Place sauerkraut, onion cut into half rings, green peas and ground black pepper into a bowl.
Соедините ингредиенты. В миску отправьте квашеную капусту, нарезанный полукольцами лук, зеленый горошек и черный молотый перец.
Dress the salad. Season the contents of the bowl with vegetable oil and mix well. Let the salad soak for 5-10 minutes and serve.
Заправьте салат. Содержимое миски заправьте растительным маслом и хорошо перемешайте. Дайте салату пропитаться 5-10 минут и подавайте к столу.
Before serving the sauerkraut salad with peas, sprinkle with finely chopped herbs.
Перед подачей салат из квашеной капусты с горошком посыпьте мелко нарезанной зеленью.