Prepare ingredients for stuffed peppers with chicken.
Подготовьте продукты для фаршированных перцев с курицей.
Make the filling. Boil the rice in salted water until half cooked, 7 minutes. Place the cereal in a colander and let the water drain. Fry the onion in vegetable oil until golden brown for 3 minutes. Add the greens and cook for another 1 minute. Mix rice, minced meat and onions with herbs. Salt and pepper.
Сделайте начинку. Отварите рис в подсоленной воде до полуготовности 7 минут. Откиньте крупу на дуршлаг, дайте воде стечь. Лук обжарьте в растительном масле до золотистого цвета 3 минуты. Добавьте зелень и жарьте еще 1 минуту. Смешайте рис, фарш и лук с зеленью. Посолите, поперчите.
Prepare the sauce. Fry onion and garlic in vegetable oil for 2 minutes. Add tomato paste. Pour in the cream, salt and pepper. Cook over low heat for 7 minutes. Add greens, stir, remove from heat.
Приготовьте соус. Обжарьте лук и чеснок в растительном масле 2 минуты. Добавьте томатную пасту. Влейте сливки, посолите, поперчите. Готовьте на медленном огне 7 минут. Всыпьте зелень, перемешайте, уберите с огня.
Cook the chicken stuffed peppers in the oven. Fill the peppers with the mixture and cover with the reserved tops. Place the peppers in a deep baking dish and pour the sauce over them. Bake for 30-35 minutes at 180 degrees. 5 minutes before the end of cooking, sprinkle grated cheese on top of the peppers.
Приготовьте перцы, фаршированные курицей, в духовке. Заполните перцы получившейся смесью, накройте отложенными верхушками. В глубокую форму для запекания выложите перцы, залейте соусом. Запекайте 30-35 минут при 180 градусах. За 5 минут до окончания готовки посыпьте перцы сверху натертым сыром.
Serve the finished stuffed peppers with chicken with seaweed salad and boiled potatoes.
Готовые фаршированные перцы с курицей подавайте к столу с салатом из морской капусты и отварным картофелем.