Separate the whites from the yolks. Place the whites in a separate bowl and put them in the refrigerator so that they are well chilled by the time of cooking. Take out the mixer and sieve.
Отделите белки от желтков. Белки выложите в отдельную миску и уберите в холодильник, чтобы они к моменту приготовления были хорошо охлажденными. Достаньте миксер и сито.
Place the chilled egg whites, powdered sugar and lemon juice in a deep container. Beat at high speed with a mixer for 6-8 minutes until the mass increases in volume.
В глубокую емкость поместите охлажденные белки, сахарную пудру и лимонный сок. Взбивайте на высокой скорости миксером 6-8 мин до увеличения массы в объеме.
Add water to the resulting mixture until the glaze has the consistency of sour cream.
К получившейся смеси добавьте воду, чтобы глазурь стала по консистенции как сметана.
To evenly grease the cakes, dip the tops of them into the icing and then into the confectionery topping.
Для равномерного смазывания кулечей, обмакните их верхушкой в глазурь, а затем в кондитерскую посыпку.