Remove the top leaves of the cabbage, cut out the stalk and cut the leaves into thin strips. Remember them with your hands. Peel the onion and carrots and cut into cubes. To serve, wash the tomato and dill, dry on paper towels, finely chop the tomato. Grease the mold with butter. Grate the cheese.
У капусты снимите верхние листы, вырежьте кочерыжку и нарежьте листья тонкими полосками. Помните их руками. Лук и морковь почистите и нарежьте кубиком. Помидор и укроп для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, помидор мелко нарежьте. Форму смажьте сливочным маслом. Сыр натрите на терке.
Prepare the filling. Heat a frying pan, pour in vegetable oil, fry the onions and carrots for 7-8 minutes. Add the tomato and fry for 5 minutes. Add the cabbage, stir and continue frying. When the volume of cabbage reduces, add ½ tsp. salt and pepper, pour in ½ cup of boiling water and simmer over medium heat until the cabbage is cooked, approximately 10-15 minutes. Then turn off the heat and cool the filling.
Подготовьте начинку. Разогрейте сковороду, влейте растительное масло, обжарьте лук и морковь в течение 7-8 минут. Положите помидор и обжаривайте 5 минут. Выложите капусту, перемешайте и продолжайте обжаривать. Когда объем капусты уменьшится, добавьте ½ ч. л. соли и перец, влейте ½ стакана кипятка и тушите на среднем огне до готовности капусты, ориентировочно 10-15 минут. Затем выключите огонь и остудите начинку.
Make pita rolls. Spread the filling onto a sheet of lavash, roll it up, and cut it into medium pieces with a knife.
Сделайте рулеты из лаваша. На лист лаваша распределите начинку, сверните рулет, нарежьте ножом на средние кусочки.
Prepare the filling. Break eggs into a bowl, pour in milk and sour cream, add salt and stir.
Приготовьте заливку. В миску разбейте яйца, влейте молоко и сметану, посолите и перемешайте.
Make a pie and bake it in the oven. Place the roll pieces in the mold, fill with the milk-egg mixture, and place in the oven for 25 minutes at 200 C.
Сделайте пирог и испеките его в духовке. В форму поставьте кусочки рулета, залейте молочно-яичной смесью, поставьте в духовку на 25 минут при температуре 200 С.
Place sprigs of fresh dill along the edge of a wide flat dish, place the pie in the middle, cut into portions, sprinkle with cheese and serve.
По краю широкого плоского блюда разложите веточки свежего укропа, в середину выложите пирог, разрежьте на порционные кусочки, посыпьте сыром и подавайте к столу.