Peel and rinse the onion and garlic. Remove the cabbage from the top leaves and stalks. Shred the cabbage. Cut the onion into half rings, chop the garlic. Thaw the dough completely at room temperature. Prepare a round mold with a diameter of 26 cm.
Лук репчатый и чеснок очистите и промойте. Капусту освободите от верхних листьев и кочерыжки. Капусту нашинкуйте. Лук нарежьте полукольцами, чеснок измельчите. Полностью разморозьте тесто при комнатной температуре. Приготовьте круглую форму диаметром 26 см.
Simmer and fry the filling. Heat sunflower oil in a frying pan, add onion and garlic, fry for 2 minutes, add cabbage and fry for another 10 minutes. Add salt and pepper. Simmer the minced meat in a separate frying pan. Mix all ingredients.
Потушите и обжарьте начинку. В сковороде разогрейте подсолнечное масло, положите лук и чеснок, обжарьте 2 минуты, добавьте капусту и жарьте еще 10 минут. Добавьте соль и перец. Потушите фарш в отдельной сковороде. Перемешайте все ингредиенты.
Place the cake in the pan. Divide the dough into two parts and roll out into sheets about 5 mm thick. Grease a baking dish with butter. Place one rolled piece of dough, forming sides along the entire height of the form. Place the filling on it. Then close the sides of the filling and place the second circle of rolled out dough on top. Blind the edges well.
Поместите пирог в форму. Тесто разделите на две части и раскатайте в листы толщиной около 5 мм. Форму для выпечки смажьте сливочным маслом. Выложите одну раскатанную часть теста, сформировав борты по всей высоте формы. Положите на нее начинку. Затем закройте начинку бортами и сверху положите второй круг раскатанного теста. Хорошо слепите края.
Place the pie in the oven and bake. Mix the egg with water and brush the pie with this mixture. Bake the pie at 180°C for about 30 minutes.
Поставьте пирог в духовку и испеките. Смешайте яйцо с водой и смажьте этой смесью пирог. Выпекайте пирог при температуре 180°C около 30 минут.
Serve the pie on a dinner plate. Place a piece of pie in the middle, and next to it put several sauces in gravy boats, for example, ketchup, sour cream or mushroom.
Подавайте пирог на столовой тарелке. Выложите кусок пирога посередине, а рядом поставьте несколько соусов в соусниках, например, кетчуп, сметану или грибной.