Fry the buckwheat in advance in a hot frying pan, about 5 minutes, so that it is tender and crumbly during cooking.
Заранее обжарьте гречку на раскаленной сковороде, около 5 минут, чтобы во время приготовления она была нежной и рассыпчатой.
Fry the meat in a hot frying pan until golden brown and simmer for a couple of minutes.
Обжарьте мясо на раскаленной сковороде, до румяной корочки и пару минут потушите его.
Chop the vegetables in any way you like, place them in a sleeve, and place the buckwheat and chicken drumsticks in there. Add the spices and shake the sleeve several times to mix all the ingredients together. Pour 200 ml of water, close the sleeve, and make several holes in it; it is more convenient to do this with a toothpick.
Нарежьте овощи произвольным способом, переложите их в рукав, туда же опустите гречку и куриные голени. Добавьте специи и несколько раз встряхните рукав, чтобы все продукты перемешались между собой. Залейте 200 мл воду, закройте рукав, и сделайте в нем несколько дырочек, удобнее это делать зубочисткой.
Place the sleeve in the oven, it is more convenient if it is in a mold, bake at 180 C, then, when the dish is ready, carefully cut the sleeve and sprinkle with grated cheese.
Опустите рукав в духовку, удобнее, если он будет в форме, выпекайте при температуре 180 С, затем, когда блюдо будет готово, аккуратно разрежьте рукав и посыпьте тертым сыром.
Serve the dish with fresh tomatoes; you can also prepare sour cream and garlic sauce or another one to suit your taste.
Подавайте блюдо вместе со свежими помидорами, также можно приготовить сметанно-чесночный соус или другой, по вашему вкусу.