Weigh buckwheat, ham, mushrooms, cheese. Peel and wash mushrooms, carrots, onions, and buckwheat. Prepare a baking sleeve.
Взвесьте гречку, ветчину, грибы, сыр. Очистите и помойте грибы, морковь, лук, помойте гречку. Приготовьте рукав для запекания.
Chop the onion, grate the carrots on a coarse grater and simmer in butter. Add mushrooms, cut into medium slices, stir and fry for about 5 minutes.
Лук нарежьте, морковь натри те на крупной тёрке и притомите на сливочном масле. Добавьте грибы, нарезанные средними пластинками, перемешайте и обжарьте около 5 минут.
Place the buckwheat in your sleeve. Place ham cut into medium cubes on top. Add fried mushrooms with onions and carrots. Salt, add seasonings, pepper to taste. Pour boiling water into the sleeve and tie well.
Гречку переложите в рукав. Сверху выложите ветчину, нарезанную средним кубиком. Добавьте обжаренные грибы с луком и морковью. Посолите, добавьте приправы, перец по вкусу. Влейте кипяток в рукав и хорошо завяжите.
Place the sleeve into the pan and bake in the oven for 30-40 minutes at 200 degrees. When there is no liquid left in the sleeve, cut it, pour the contents into the mold, mix and add finely chopped dill or parsley and grated cheese. Place in the oven for another 5 minutes.
Переместите рукав в форму и запекайте в духовке 30-40 мин при температуре 200 градусов. Когда жидкости в рукаве не останется, разрежьте его, высыпьте содержимое в форму, перемешайте и засыпьте мелко нарезанным укропом или петрушкой и натёртым на крупной тёрке сыром. Поставьте в духовку ещё на 5 минут.
Place the prepared buckwheat with ham and mushrooms in a dish. Garnish with green salad leaves. Add thinly sliced tomatoes, peppers or other vegetables if desired.
Готовую гречку с ветчиной и грибами выложите в блюдо. Украсьте листьями зеленого салата. По желанию добавьте тонко нарезанные помидоры, перец или другие овощи.