Peel and wash the carrots, onions, garlic, and champignons. Clean the chicken thighs, wash and dry. Cook the buckwheat until half cooked.
Очистите и помойте морковь, лук, чеснок, шампиньоны. Куриные бедра зачистите, помойте и обсушите. Сварите гречку до полуготовности.
Separate the chicken meat from the bone and cut into small pieces, add mustard and ground pepper. Place in a baking dish.
Мясо курицы отделите от кости и нарежьте на небольшие куски, добавьте горчицу и молотый перец. Выложите в форму для выпекания.
Chop the onion, grate the carrots, fry in a frying pan, place everything on top of the meat.
Нарежьте лук, натрите морковь, обжарьте на сковороде, выложите все сверху на мясо.
Chop the mushrooms, fry, mix with buckwheat and add salt. Then spoon everything over the vegetables.
Грибы нарежьте, обжарьте, перемешайте с гречкой и посолите. Затем выложите все на овощи.
Make a fill. To do this, mix eggs, sour cream, garlic. Pour this mixture over the buckwheat and place in the oven for 30 minutes. Then grate the cheese and sprinkle it over the casserole. Place in the oven for another 10 minutes and bake at 180 degrees.
Сделайте заливку. Для этого смешайте яйца, сметану, чеснок. Залейте этой смесью гречку и отправьте в духовку на 30 минут. Затем натрите сыр и посыпьте ним запеканку. Отправьте в духовку ещё на 10 минут и запекайте при температуру 180 градусов.
Serve the casserole in neat portions. Place a sprig of parsley and a teaspoon of grainy mustard nearby. Slice the tomato and place it on the side near the casserole. Apply a pattern on top with any sauce to your taste.
Запеканку подавайте аккуратными порционными кусками. Рядом положите веточку петрушки и чайную ложку зернистой горчицы. Нарежьте слайсами помидор и уложите сбоку возле запеканки. Сверху нанесите узор любым соусом по вкусу.